A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból (NKFI Alap) finanszírozott pályázatok és projektek kezelésével összefüggő ügyfélszolgálati tevékenységet a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI Hivatal) Innovációs Szolgáltatások Főosztályán belül működő Kifogáskezelési- és Ügyfélkapcsolati Osztály végzi.

Az ügyfelek az NKFI Hivatal ügyfélszolgálatának igénybevételével elfogadják az Ügyfélszolgálaton keresztül történő ügyintézés szabályait. (lásd még: KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK)

Az NKFI Hivatal ügyfélszolgálatának működéséről bővebb tájékoztatás olvasható a Tájékoztató a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal ügyfélszolgálatának működéséről elnevezésű dokumentumban. (lásd még: KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK)

 

Az NKFI Hivatal Ügyfélszolgálatának rendes ügyfélfogadási ideje:
Hétfő - Csütörtök: 9:00-16:00
Péntek:                   9:00-12:00


AZ NKFI HIVATAL ÜGYFÉLSZOLGÁLATÁNAK
 KOMMUNIKÁCIÓS CSATORNÁI

Telefonos Ügyfélszolgálat: +36 (1) 795 9500

Az NKFI Hivatal telefonos Ügyfélszolgálatán keresztül ügyfélfogadási időben általános tájékoztatás kérhető az NKFI Alapból finanszírozott pályázatok és projektek kezelésével összefüggően. Összetett kérdések esetén ajánlott az NKFI Hivatal elektronikus (e-mail) Ügyfélszolgálatát igénybe venni.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy azonosítószámmal rendelkező projektek pályázatkezelési folyamatainak és finanszírozásának, valamint az aktuális munkaszakasz értékelésének előrehaladásáról az NKFI Hivatal Ügyfélszolgálata elektronikus úton, a támogatási szerződésben vagy annak mellékleteiben megadott kapcsolattartási e-mail címről megküldött megkeresés esetén nyújt tájékoztatást.

Elektronikus (e-mail) Ügyfélszolgálat:
NApsZPptloRW8DllzRNWMbmtmaWFsYXBAbmtmaWguZ292Lmh1

Az NKFI Hivatal elektronikus (e-mail) ügyfélszolgálati elérhetőségén keresztül tájékoztatás kérhető az NKFI Alapból finanszírozott pályázatok és projektek kezelésével összefüggően.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy azonosítószámmal rendelkező projektek pályázatkezelési folyamatainak és finanszírozásának, valamint az aktuális munkaszakasz értékelésének előrehaladásáról csak a támogatási szerződésben vagy annak mellékleteiben megadott kapcsolattartási e-mail címről megküldött megkeresés esetén adható információ.

Ügyfélszolgálat személyesen történő felkeresése (az NKFI Alapból finanszírozott pályázatokkal és projektekkel kapcsolatos dokumentumok átvétele)
Átvétel helye:
NKFI Hivatal székhelye, 
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
(GreenPoint irodaház) II. emeleti recepció

Ügyfélfogadási időben lehetőség van az NKFI Hivatal székhelyén, az NKFI Alapból finanszírozott támogatások szerződéssel, szerződésmódosítással, szakmai beszámolóval, pénzügyi elszámolással és amennyiben az aktuális pályázati kiírás lehetőséget biztosít rá, pályázatokkal kapcsolatos dokumentumainak személyes benyújtására.

Ügyfélszolgálat postai úton történő megkeresése
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.

Ezen felül az alábbi mezők kitöltésével és a tartalom elküldésével lehetőség van általános tájékoztatás kérni, az NKFI Alapból finanszírozott pályázatok és projektek kezelésével összefüggően.