Hírek

NKFI Alappal kapcsolatos aktuális hírek

Publikálva: 2018. január 1.

Az NKFI Alapból finanszírozott pályázatokkal kapcsolatos aktuális hírek.

Tovább a teljes cikkre

Felhívás kutatói kezdeményezésű témapályázatra (K_16)

Publikálva: 2016. február 15.

A pályázati felhívás célja a kutatói kreativitás és kiválóság megerősítése, olyan kutatói kezdeményezésű ígéretes alapkutatási projektek megvalósulásának ösztönzése, amelyektől általában különböző természeti és társadalmi jelenségek megismerése, az emberiség ismeretanyagának bővülése várható, különösen olyan eredmények, amelyek megalapozzák és meghatározzák a kutatás és fejlesztés kiválóságon és versenyképességen nyugvó jövőjét, mivel azokból új módszerek, eljárások kidolgozása is várható.

Tovább a teljes cikkre

Módosult a TÉT_15_IL pályázat beadási határideje

Publikálva: 2016. február 15.

A magyar-izraeli ipari kutatás-fejlesztési co-funding együttműködési pályázat beadási határideje 2016. május 16-ra módosult.

Tovább a teljes cikkre

Megjelent a magyar-indiai TéT-pályázat kitöltőprogramja

Publikálva: 2016. február 12.

A TÉT_15_IN pályázati felhívás kitöltőprogramja letölthető a pályázatot ismertető oldalról, a pályázati csomag részeként.

Tovább a teljes cikkre

Kutatói kezdeményezésű témapályázatok: bővülő források, megújuló feltételek

Publikálva: 2016. február 10.

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal 2016. február 15-én megjelenő felhívásában a korábbi évekhez képest jelentősen megnövelt, 7 milliárd forintos keretösszegben lehet pályázni kutatói kezdeményezésű felfedező kutatási programok megvalósítására. A forrás hatékonyabb felhasználása érdekében 2016-ban több újítás is szerepel az alapkutatásokat ösztönző versenypályázati felhívásban.

Tovább a teljes cikkre

Magyar-izraeli ipari kutatás-fejlesztési co-funding együttműködési pályázat (TÉT_15_IL)

Publikálva: 2016. február 1.

A pályázat célja a hazai partnerek támogatása olyan magyar-izraeli együttműködésben megvalósuló KFI projektekben, amelyek eredményeként a magánszektorban új vagy továbbfejlesztett, piacorientált termékek és szolgáltatások jönnek létre az alábbi fókusztémákon belül:
• Fenntartható és tiszta technológiák (Sustainable and clean technologies)
• Mezőgazdasági és élelmiszeripari technológiák (Bio-Agro – agriculture and food technologies)
• Infokommunikáció (ICT)
• Biotechnológia és orvosi műszerek (Biotech and medical devices)

Tovább a teljes cikkre

Módosul az ERC-pályázatok kiemelkedő kutatóinak kiírt hazai program

Publikálva: 2016. január 21.

Az Európai Kutatási Tanács (European Research Council, ERC) a kezdő kutatóknak szóló Starting Grant (StG) és a karrierépítő kutatóknak meghirdetett Consolidator Grant (CoG) pályázati típusok esetében is módosította az ismételt benyújthatóság feltételeit. Emiatt az NKFI Hivatal szintén módosította azt pályázati felhívását, amely az ERC pályázatokon megfelelő minősítést elért, de támogatásban nem részesült projektek újbóli megmérettetéséhez nyújt hazai forrásból támogatást.

Tovább a teljes cikkre

Módosult az EUREKA_15 pályázat kitöltőprogramja

Publikálva: 2016. január 14.

A EUREKA_15 pályázati felhívás módosított kitöltőprogramja letölthető a pályázatot ismertető oldalról, a pályázati csomag részeként. Kérjük a pályázókat, hogy a pályázatuk benyújtása előtt a korábban letöltött kitöltőprogramot a megadott helyről frissítsék.

Tovább a teljes cikkre

Magyar-indiai ipari kutatás-fejlesztési együttműködési pályázat (TÉT_15_IN)

Publikálva: 2015. december 22.

A pályázat célja a hazai partnerek támogatása olyan magyar-indiai együttműködésben megvalósuló KFI projektekben, amelyek eredményeként új vagy továbbfejlesztett, piacorientált termékek és szolgáltatások jönnek létre.

Tovább a teljes cikkre

Meghosszabbodott az EUREKA_15 felhívás benyújtási határideje

Publikálva: 2015. december 18.

A pályázatok benyújtása a felhívás megjelenésétől a keret kimerüléséig folyamatosan, de legkésőbb 2016. április 6-ig lehetséges. A pályázatok értékelése és elbírálása standard eljárásrendben történik, szakaszos elbírálással.

Tovább a teljes cikkre

Menü

Nyitólap

Navigáció